Főnyeremények:

1 db szekszárdi hétvége, borkóstoló és wellness 2 fő részére a Takler Pincészetnél.

Pihenj egy igazán különleges helyszínen, ahol immáron 2 évszázada foglalkoznak borászattal. Ismerd meg és kóstold végig a Takler pincészet páratlan vörösbor repertoárját, és tölts el egy csodás hétvégét a szekszárdi szőlőbirtokon másodmagaddal. A csomag tartalma: 2 fő részére 2 éjszaka a Takler Kúria egyik emeleti Superior szobájában,a Szekszárdi borvidéken. Vezetett pincelátogatással egybekötött 6 tételes borkóstoló 2 fő részére. Bőséges reggelik. Wellness részleg korlátlan használata.

1 db tokaji hétvége, borkóstoló és wellness 2 fő részére a Degenfeld Kastélyszállóban.

Érezd magad úgy, mint egy igazi múlt századi nemes a Gróf Degenfeld család több, mint 150 éves birtokán, ahol a család régi hagyomány alapján 1994-ben élesztette újjá hegyaljai szőlőbirtokát. Járd be a pincészetet, barangolj a szőlészetben, vegyél részt egy pazar borkóstolón. A csomag tartalma: kétágyas Standard szobában svédasztalos reggelivel, 2 fő részére, 2 éjszakára. 5 tételes borkóstolóval egybekötött pincetúra 2 fő részére. Szauna-, és teniszpálya használat.

1 db villányi hétvége, borkóstoló és wellness 2 fő részére a Bock Óbor Étterem és Panzióban.

Kifejezetten pihentető hétvége vár rád Villányban, ahol csak ki kell választanod, melyik programokon szeretnél részt venni. Wellness, borkóstoló vezetett pincelátogatással, bőséges svédasztalos reggelik és 3 fogásos vacsorák várnak rád! A csomag tartalma: 2 éjszaka szállás kétágyas, deluxe szobában 2 fő részére, bőséges, svédasztalos reggelivel. Két alkalommal 3 fogásos vacsora. Korlátlan wellness használat. Borkóstoló 2 fő részére vezetett pincelátogatással.

Főnyeremények sorsolása:

A három darab fődíjat a kampány lezárása után, sorsoljuk ki a kitöltésben résztvevő valamennyi, érvényes pályázatot leadó kitöltő között.

Sorsolás dátuma: 2019. november 18.

Heti nyeremények:

 

A kampány ideje alatt heti 10 db borcsomag 5.000 Ft értékben, melynek tartalma egy fehér egy rozé és egy vörösbor.

 

Heti nyeremények sorsolása:

A kampány ideje alatt 12 héten át összesen 120 darab 3 palackos borválogatást sorsolunk ki a kérdőívet kitöltők között.

A heti 10 darab borcsomag sorsolása a kampány ideje alatt minden hétfőn történik.

Első sorsolás dátuma: 2019.09.02.

A nyertesek listáját a sorsolások napján a weboldal nyertesek menüpontja alatt tesszük közzé, ezt követően e-mailben is értesítjük őket a nyereményről.